Vorschmack | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vorschmack

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Kypsää (palvattua) lampaanpaistia
1 kpl
Anjovista
1 kpl
Iso sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Margariinia
3 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Lihalientä
Mustapippuria

lisäksi

Smetanaa, kuutioitua etikkapunajuurta ja maustekurkkua
Uuniperunoita tai muusia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele liha. Kuori ja silppua sipuli ja ruskista kevyesti rasvassa pannussa. Jauha liha ja anjovikset liemineen sekä sipuli lihamyllyssä tai hienonna ne monitoimikoneessa. Siirrä seos kattilaan ja lisää tomaattisose ja lihalientä sen verran, että saat puuromaisen seoksen. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia, jotta maut tasaantuvat. Tarkista maku. Tarjoa uuniperunoiden tai perunasoseen, smetanan, kurkku- ja punajuurikuutioiden kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.