Vorschmack - Yhteishyvä

Vorschmack

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kypsää (palvattua) lampaanpaistia
1 kpl
Anjovista
1 kpl
Iso sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Margariinia
3 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Lihalientä
Mustapippuria

LISÄKSI

Smetanaa, kuutioitua etikkapunajuurta ja maustekurkkua
Uuniperunoita tai muusia

Näin teet

1

Paloittele liha. Kuori ja silppua sipuli ja ruskista kevyesti rasvassa pannussa. Jauha liha ja anjovikset liemineen sekä sipuli lihamyllyssä tai hienonna ne monitoimikoneessa. Siirrä seos kattilaan ja lisää tomaattisose ja lihalientä sen verran, että saat puuromaisen seoksen. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia, jotta maut tasaantuvat. Tarkista maku. Tarjoa uuniperunoiden tai perunasoseen, smetanan, kurkku- ja punajuurikuutioiden kanssa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa