Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-nuudeliwokki

timer-icon20 min  (josta 20 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nopeasti valmistuva ja runsaasti kasviksia sisältävä kuitupitoinen kaaliwokki pitää nälkäkiukun loitolla.

Ainekset

300 g
varhaiskaalia
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 ps) vihreitä papuja paloina (pakaste)
250 g
(1 pkt) täysjyvänuudelia
3 rkl
seesaminsiemeniä

Kastike

3 rkl
soijakastiketta
3 rkl
paahdettua seesamiöljyä
3 rkl
riisiviinietikkaa
3 rkl
vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja suikaloi tai raasta kaali. Kuori ja hienonna sipulit. Paista sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää kaali ja paista, kunnes se on pehmennyt. Kuumenna pavut pakkauksen ohjeen mukaan.

300 g
varhaiskaalia
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
rypsiöljyä
200 g
(1 ps) vihreitä papuja paloina (pakaste)
2

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

250 g
(1 pkt) täysjyvänuudelia
3

Sekoita kastikkeen ainekset. Sekoita valutetut nuudelit ja kastike pannulle kaali-sipuliseokseen. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

3 rkl
soijakastiketta
3 rkl
paahdettua seesamiöljyä
3 rkl
riisiviinietikkaa
3 rkl
vaahterasiirappia
3 rkl
seesaminsiemeniä
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.5.2025
|
Muokattu: 6.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

471

1970

19,5 g

1,5 g

56,3 g

17,5 g

9,8 g

12,0 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl valkosipulinkynsi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli