Paahda leivät kevyesti. Voit ottaa leivistä kiekkoja esimerkiksi lasin avulla tai käyttää leivät kokonaisina. Viipaloi juustotanko.
Paahda pinjansiemenet pannulla. Paista juustoviipaleet pikaisesti öljytyllä pannulla molemmin puolin. Nostele leiville rucolaa ja lämpimät juustokiekot.
Lisää päälle hunajaa, pinjansiemeniä ja pippuria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
363
1518
17,0 g
9,0 g
38,0 g
13,0 g
2,8 g
13,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Nippu rucolaa,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli