Yhden astian kana-kauravuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhden astian kana-kauravuoka

Yhden astian kana-kauravuoka
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Helppo broilerivuoka valmistuu uunissa. Tällä reseptillä minimoit tiskin määrän. Vuoka sisältää fodmap-ruokavalioon sopivia vatsalle lempeitä raaka-aineita.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
kaura-ateriajyviä
370 g
yrtti-tomaattimurskaa (1 tlk)
4 dl
vettä
1 kpl
palsternakka
3 kpl
porkkanaa
200 g
vihreitä papuja paloina (pakaste) (1 ps)
1/2 tl
suolaa
1 rkl
provencale-yrttiseosta
450 - 600 g
broilerin paistileikkeitä (1 pkt)
200 g
mustapippurituorejuustoa (laktoositon) (1 rs)

Vinkki: Kauran sijaan vuoassa toimii myös riisi. Paistileikkeet voit vaihtaa rinta- tai sisäfileisiin. Viimeistele halutessasi silputulla ruohosipulilla tai basilikalla.

Näin teet

1

Sekoita uunivuossa (vetoisuus noin 3,5 litraa) ateriajyvät, tomaattimurska ja vesi.

3 dl
kaura-ateriajyviä
370 g
yrtti-tomaattimurskaa (1 tlk)
4 dl
vettä
2

Huuhtele, kuori ja leikkaa porkkanat sekä palsternakka pieniksi paloiksi. Lisää vuokaan. Sekoita joukkoon myös pavut, suola ja yrttiseos.

3 kpl
porkkanaa
1 kpl
palsternakka
200 g
vihreitä papuja paloina (pakaste) (1 ps)
1/2 tl
suolaa
1 rkl
provencale-yrttiseosta
3

Paloittele paistileikkeet kolmeen osaan ja kääntele vuokaan. Lusikoi tuorejuusto nokareina pinnalle.

450 - 600 g
broilerin paistileikkeitä (1 pkt)
200 g
mustapippurituorejuustoa (laktoositon) (1 rs)
4

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Sekoita ja anna vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia.

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 28.8.2019
Muokattu: 18.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g225 g
Proteiinia27 g162 g
Rasvaa23 g136 g
Kuituja6 g34 g
Energiaa kj1986 11914
Energiaa kcal474 2845

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl provencale-yrttiseosta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g225 g
Proteiinia27 g162 g
Rasvaa23 g136 g
Kuituja6 g34 g
Energiaa kj1986 11914
Energiaa kcal474 2845

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl provencale-yrttiseosta

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.