Yhden pannun feta-pinaattipasta

arvosana4/5

(5)arviota
4 Annosta

15 min

Säästä aikaa ja tiskiä kokkaamalla yhden pannun pikapasta. Tuoreesta pinaatista ja fetajuustosta valmistuva pasta saa makua sitruunaisesta öljykastikkeesta ja rapeutta mantelilastuista.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gbabypinaattia
1 dlmantelilastuja
250 gpinaattituorepastaa
150 g(1 pkt) fetajuustoa

Kastike

4 rkloliiviöljyä
3 rklsitruunamehua
1 rkljuoksevaa hunajaa
1 kplvalkosipulinkynsi
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Lisää pinaatinlehdet ja murusteltu fetajuusto pastan joukkoon.

    MääräAinesosa
    100 gbabypinaattia
    250 gpinaattituorepastaa
    150 g(1 pkt) fetajuustoa
  2. 2

    Lisää pastaan öljy, sitruunamehu ja hunaja. Kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Sekoita ja ripottele päälle mantelilastuja.

    MääräAinesosa
    4 rkloliiviöljyä
    3 rklsitruunamehua
    1 rkljuoksevaa hunajaa
    1 kplvalkosipulinkynsi
    ripaus suolaa
    ripaus rouhittua mustapippuria
    1 dlmantelilastuja

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
4.5.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä