Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhden pannun feta-pinaattipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Säästä aikaa ja tiskiä kokkaamalla yhden pannun pikapasta. Tuoreesta pinaatista ja fetajuustosta valmistuva pasta saa makua sitruunaisesta öljykastikkeesta ja rapeutta mantelilastuista.

Ainekset

100 g
babypinaattia
1 dl
mantelilastuja
250 g
pinaatti-fettuccine-tuorepastaa
150 g
(1 pkt) fetajuustoa

Kastike

4 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
sitruunamehua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1 kpl
valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Lisää pinaatinlehdet ja murusteltu fetajuusto pastan joukkoon.

100 g
babypinaattia
250 g
pinaatti-fettuccine-tuorepastaa
150 g
(1 pkt) fetajuustoa
2

Lisää pastaan öljy, sitruunamehu ja hunaja. Kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Sekoita ja ripottele päälle mantelilastuja.

4 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
sitruunamehua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1 kpl
valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
1 dl
mantelilastuja
Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.5.2019
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

530

2220

33,8 g

8,8 g

35,3 g

6,5 g

8,3 g

17,8 g

2,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli