Säädä uuni 200 asteeseen. Nypi ruodot fileestä. Laita lohi uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sivele sinappi fileen pintaan.
Purista sitruunan mehu kulhoon. Lisää yrtit ja öljy. Soseuta sauvasekoittimella. Levitä yrttitahna lohen pintaan sinapin päälle. Kypsennä lohta uunissa noin 20 minuuttia.
Vinkki: Mikäli uunilohta jää yli, hyödynnä se seuraavan päivän uuniperunoiden täytteessä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2114
505
36,3 g
5,5 g
2,5 g
2,5 g
0,5 g
42,8 g
0,8 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli