Yrttiset feta-oliiviperunat

Arvostele resepti
10 Annosta

60 min

Feta, oliivit ja yrtit antavat perunoille uutta makua. Nämä perunat voit tarjoilla esimerkiksi perunasalaatin tapaan.

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
2 kgperunoita (kiinteä lajike)
1 1/2 tlsuolaa
1 dloliiviöljyä

Lisäksi

2 dlsilputtuja yrttejä (esim. persiljaa ja basilikaa)
2 kpl(à 370 ml) kivettömiä oliiveja
300 gfetajuustoa

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Pese perunat huolellisesti ja kuori ne tarvittaessa. Varhaisperunoita ei tarvitse kuoria. Halkaise perunat ja siirrä ne uunipellille. Mausta suolalla ja lisää öljy. Pyörittele perunat öljyssä.

  2. 2

    Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja saavat kauniin värin. Lisää kypsiin perunoihin yrtit, oliivit ja murennettu fetajuusto.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä