Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppoa pääsiäisruokaa x 6 ja muutaman aineksen pääsiäiskakut – näillä resepteillä pääsiäinen on pöydässä hetkessä!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 26.3.2021
|
Muokattu: 29.3.2021
Juhlavan pääsiäiskattauksen saa aikaan myös vähemmällä vaivalla. Katso reseptit, joilla loihdit pääsiäismenun parissa tunnissa!

Nopeat pääsiäisen alkuruoat kananmunista tai parsasta

Alkuruoka tekee ateriasta kuin ateriasta juhlavan, mutta sen valmistamiseen ei tarvitse käyttää paljoa aikaa – vartti tai puoli tuntia riittää mainiosti! Rapeat uuniparsat, täytetyt kananmunat ja passionvinegretin maustama vihersalaatti ovat pöydässä hetkessä.

Pääsiäisen helpot pääruoat: uunikalaa, karitsapullia tai kanapastaa

Mitä jos tarjoaisit pääsiäisenä tällä kertaa kalaa? Keväinen uunikuha on valmis puolessa tunnissa. Nopeasti kypsyvät fileet saavat makua sitruunaöljystä ja nopeasta hernepestosta.

Jos taas haluat pääsiäispöytään helpon karitsaruoan, kokeile valkosipulin ja persiljan maustamia karitsapullia. Helpon ja näyttävän lisukkeen pullille saat, kun maustat riisin ripauksella kurkumaa.

Vai kaipaatko jotain vieläkin yksinkertaisempaa? Sitruunainen broileripasta, pollo limonello, on pöydässä vartissa.

Helppo pääsiäiskakku suklaisena tai sitruksisen raikkaana

Näihin pääsiäiskakkuihin tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Tuo kolmen raaka-aineen mutakakkuun pääsiäisen makua mämmillä tai kokeile amerikkalaista klassikkoleivonnaista, key lime pie -piirakkaa.

Kaikki reseptit ja ideat pääsiäiseen