Halpaa ja helppoa. Kanan jauhelihasta valmistetut pihvit ovat arkisempi versio Wallenbergin pihveistä. Ne eivät kuitenkaan ole aivan tavallisia jauhelihapihvejä, sillä ne kuohkeutetaan kermalla ja kananmunan keltuaisilla. Lisäksi pihvit saavat rapean pinnan korppujauhoista.

Hieman parempaa arkiruokaa – edulliset ja nopeat, mutta astetta paremmat jauhelihareseptit
Rapsakat kanapihvit
Pikaiset kaalikäärylepihvit
Näissä jauhelihapihveissä toistuvat kaalikääryleistä tutut elementit. Kaalikäärylepihvit ovat loistava valinta arkeen, kun kääryleiden väkertämiseen ei ole aikaa. Pannulla pehmennetty kaali, kypsä ruokakaura sekä muut ainekset sekoitetaan jauhelihan joukkoon. Pihvit kypsyvät uunissa nopeasti ja käryttömästi.
Helpot lehtipihvit
Arki-illan ateriasta saa astetta hienomman, kun pöytään nostaa rapeat lehtipihvit maustevoilla. Edulliset lehtipihvit saa aikaan ohuiksi kiekoiksi kaulitusta jauhelihasta. Näitä voit tehdä pakastimeen valmiiksi, jolloin illallinen on vain paistamista vaille valmis.
Herkulliset kananjauhelihapihvit
Erityisen mehevät kananjauhelihapihvit valmistuvat, kun pihvitaikinan joukkoon sekoitetaan raastettu omena ja peruna. Pihveihin saadaan reilusti makua kapriksista ja ihana kermakastike viimeistelee tarjoilun.
Herkkumureke
Lihamureke tuntuu helposti arkiselta ruoalta, mutta pienillä lisäyksillä siitäkin saa astetta paremman. Uunivuoassa paistettava mureke kuorrutetaan tuoreilla tomaattiviipaleilla, basilikalla sekä juustoraasteella. Mehevän ja maukkaan murekkeen voi nostaa pöytään esimerkiksi lohkoperunoiden kanssa.