Tämä helppo, muutaman raaka-aineen makkarakeitto on jopa vartissa valmis. Hienonna keräkaalia ohuiksi suikaleiksi, niin se kypsyy yhdessä valmiiden keittojuuresten ja makkarapalojen kanssa.

Kokataan kaalista! Nämä ruoat ovat valmiita puolessa tunnissa eikä lompakkokaan rasitu
Makkaran pariksi keittoon
Munakasletut japanilaiseen tyyliin
Kokeile uutta! Okonomiyaki on rapsakka lettumainen munakas, johon tulee reilusti kaalia. Letut täydentyvät tulisella majoneesilla.
Lisää lihapullataikinaan
Höystä lihapullataikina pieneksi suikaloidulla, kevyesti paahdetulla kaalilla. Saat ruokaan riittoisuutta, terveellisyyttä ja uutta makua. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.
Väriä wokkipannulle
Kasviswokkiin uppoaa reilu määrä kasviksia. Suikaloi pannulle kaalia, porkkanoita ja parsakaalia. Paistettu tofu tuo annokseen proteiinia.
Pastan joukkoon
Kaali ja herkkusienet tuovat uutta makua carbonaran tapaan valmistettuun pastaan.
Sämpylöiden täytteeksi
Bao bun -sämpylät höyrytetään kuumiksi kattilassa. Täytä ne esimerkiksi nyhtöpossulla, kypsällä broilerilla tai härkissuikaleilla. Kaaliraaste raikastaa makuja.
Helppo lisuke lämpimän ruoan kylkeen
Kokonaisesta keräkaalista riittää useampaan ruokaan ja osan voi käyttää salaattiin. Pizzerioista tuttu kaalisalaatti on mainio lisukevaihtoehto ja vaihtelua tomaatti-kurkkusalaatille.