Suosikkidrinkistä makunsa lainaava mansikka-mojitokakku kootaan uunivuokaan. Trendikäs vuokakakku koostuu kääretorttupohjasta, limellä ja mintulla maustetuista mansikoista sekä rahkan raikastamasta kermavaahdosta. Kokoa kakku kotona pari tuntia etukäteen ja koristele vasta hetki ennen herkuttelua.

Leivo juhannukseksi raikas mansikkakakku, joka ihastuttaa maullaan ja helppoudellaan – katso kolme herkullista reseptiä
Mansikka-mojitokakku
Helppo mansikka-raparperikakku
Mansikka ja raparperi on klassinen makupari. Kokeile sitä kakkuun, jossa on mehevä raparperipaloja sisältävä kakkupohja ja vaniljainen, mansikoilla viimeistelty kuorrutus. Jos haluat ennakoida, paista kakkupohja päivä etukäteen uunivuoassa, jossa kakku on myös kätevä kuljettaa. Kun vuoraat uunivuoan leivinpaperilla, saat nostettua kakun helposti pois vuoasta. Levitä tai pursota vaniljavaahto kakkupohjan päälle vasta vähän ennen tarjoilua. Viimeistele kakku mansikoilla ja syötävillä kukilla.
Mansikkapavlova
Täytä makea marenkiherkku pavlova raikkaalla sitruunarahkalla ja tuoreilla mansikoilla. Voit valmistaa marenkipohjan hyvissä ajoin etukäteen ja säilyttää sen ilmatiiviisti huoneenlämmössä. Täytä pavlova vasta juuri ennen tarjoilua, niin marenkipohja säilyy herkullisen rapeana.