Näin tuunaat pullan: Vaniljaboston

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 30.1.2025
Tee tavallisista kanelikierteistä ihana vaniljaboston.

Valmista ensin kanelikierteet. Asettele kanelikierteet kehäksi leivinpaperoidun irtopohjavuoan reunoille. Lisää vaniljakreemiä pullan väleihin pursottimella. Voitele kananmunalla ja ripottele pintaan raesokeria. Kohota 20 minuuttia. Paista 170 asteessa 45–60 minuuttia, tarvittaessa peitä pinta leivinpaperilla, jos se saa liikaa väriä paiston aikana. Anna jäähtyä hetken ja nosta pois vuoasta. Koristele sokerikuorrutteella ja tomusokerilla.

Tutustu näihin kanelipulliin

Perinteiset korvapuustit

Perinteiset korvapuustit

arrow-right
Karpalokorvapuustit

Karpalokorvapuustit

arrow-right
Gluteenittomat korvapuustit

Gluteenittomat korvapuustit

arrow-right
Nyhtökorvapuusti

Nyhtökorvapuusti

arrow-right