
Rahkaskonssit
Ainekset
Valmistus
Yhdistä kuivat aineet. Nypi joukkoon margariini. Sekoita joukkoon rahka, maito ja appelsiinin kuori. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kauli taikina jauhojen avulla 1,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Paina muotilla tai juomalasilla taikinasta kiekkoja (halk. n. 7 cm).
Aseta kiekot leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Tarjoile skonssien kanssa esimerkiksi juustoa ja hilloa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
163
680
0,8 g
0,2 g
30,9 g
2,5 g
1,4 g
6,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
1 tl Soodaa,
1 tl Suolaa,
100 g Margariinia,
Appelsiinin raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli