Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Silakkapihvit saavat täytteestä uutta makua. Sulatejuusto tuo ruokaan pehmeyttä, purjo ja tilli raikkautta, ruisjauho sitoo maut yhteen.

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
2 rkl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
1 dl
Ruisjauhoja leivitykseen

Leivitys

1 dl
Ruisjauhoja

Täyte

1 kpl
Pieni purjosipuli
1 rkl
Öljyä
1 dl
Silputtua tilliä
150 g
Sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa ruisjauhot lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta ruisjauhoissa ja nosta fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä kaloille ohuelti sinappia ja mausta suolalla sekä pippurilla.Halkaise ja huuhtele purjo. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota purjo keskilämmöllä pehmeäksi.Jaa puolelle silakkafileistä purjo, tilli ja ohueksi viipaloitu sulatejuusto. Nosta loput fileistä kansiksi päälle.Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes silakkapihvit ovat kypsiä. Tarjoa esimerkiksi pinaatti-perunasoseen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.