Valmista mangomousse. Mausta rahka sitruunan kuorella ja mehulla sekä tomusokerilla. Vaahdota kerma ja nostele rahkan joukkoon.
Leikkaa suklaamunista lakkiosa pois pienellä, sahalaitaisella veitsellä varovasti viilaten niin, että saat yllätyskapselin poistettua. Täytä munat vaahdolla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
578
2417
33,3 g
19,9 g
58,0 g
55,0 g
2,3 g
10,4 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 prk (150 g) mangorahkaa,
Sitruunan raastettu kuori,
1 rkl Sitruunan mehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli