Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt suklaamunat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Täytä suklaamuna sitruunaisella mangomoussella. Suklaamunajälkiruoka kruunaa pääsiäisen ajan aterian tai kahvihetken.

Ainekset

8 kpl
Suklaamunaa

Mangomousse

1 kpl
(150 g) mangorahkaa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 rkl
Sitruunan mehua
1/2 dl
Tomusokeria
1 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista mangomousse. Mausta rahka sitruunan kuorella ja mehulla sekä tomusokerilla. Vaahdota kerma ja nostele rahkan joukkoon.

Leikkaa suklaamunista lakkiosa pois pienellä, sahalaitaisella veitsellä varovasti viilaten niin, että saat yllätyskapselin poistettua. Täytä munat vaahdolla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.3.2015
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

578

2417

33,3 g

19,9 g

58,0 g

55,0 g

2,3 g

10,4 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (150 g) mangorahkaa,

Sitruunan raastettu kuori,

1 rkl Sitruunan mehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli