Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrushedelmiä, syrnikkejä ja arkiruokien ikisuosikki – nämä olivat tammikuun suosituimmat reseptit

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.1.2021
|
Muokattu: 29.1.2021
Tammikuussa Yhteishyvän lukijat paistoivat rahkalettuja, innostuivat appelsiinisesongin alkamisesta ja hakivat jauhelihareseptejä arkeen. Katso kuukauden suosituimmat reseptit!

1. Syrnikit eli rahkaletut

Yhteishyvän Facebook-tykkääjät vannovat näiden helppojen ja herkullisten rahkalettujen nimeen – kannattaa siis kokeilla! Tavallisia lettuja pulleammat ja aavistuksen happamat rahkaräiskäleet maistuvat erityisen herkullisilta hillon tai marjasurvoksen kanssa.

2. Lihapullapelti

Arjen alkaminen sai monet tarttumaan taas jauhelihapakettiin ja pohtimaan, mitä ruokaa siitä tekisi tällä kertaa. Värikkäiden kasvisten piristämä lihapullapelti kiinnosti erityisen paljon. Toisaalta jauhelihakierteeseen kaivattiin myös vaihtelua, sillä moni etsi ideoita kanan jauhelihan käyttöön ja nopeisiin kasvisruokiin.

3. Appelsiinijuustokakku

Tammikuu merkitsi myös sitrushedelmien parhaan sesongin alkamista. Yhteishyvän lukijat ihastuivat etenkin muhkean appelsiinijuustokakun reseptiin, mutta myös sitrushedelmäsalaatin kanssa tarjoiltu raejuustovanukas ja mokkapaloja muistuttavat appelsiinipalat keräsivät lukijoita.

Myös näitä kokattiin