Nämä kolmen aineksen suolapalat on naurettavan helppo valmistaa. Pekonin seuraan sopivat muutkin hedelmät. Testaa ainakin viikunaa ja persimonia!
Aprikoosi-pekonitortut
Nämä kolmen aineksen suolapalat on naurettavan helppo valmistaa. Pekonin seuraan sopivat muutkin hedelmät. Testaa ainakin viikunaa ja persimonia!
Näissä pikkujoulukauden suolapaloissa torttutaikina vaihtuu valmiiseen ruisperunataikinaan, mutta muuten leipominen on yhtä helppoa kuin joulutorttujen tekeminen. Supikkaat saavat nimittäin täytteekseen valmista lanttulaatikkoa ja kinkkua.
Tee tortuille helppo punajuuritäyte etikkapunajuurista, smetanasta ja piparjuurituorejuustosta. Nämä tortut ovat täydellinen makupari lämpimälle glögille.
Tuo blineistä tutut täytteet joulutorttuun! Paista tortut tavalliseen tapaan ja täytä sitten raikkaalla ranskankermalla, mädillä, punasipulilla ja tillillä. Nämä juhlavat tortut maistuvat mainiosti myös kuohu- tai valkoviinin kanssa.
Myös suolaiset joulutortut voi taitella moneen muotoon – katso videolta vinkit neljään eri tyyliin!
Löydä oma joulunviettotyylisi ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.