Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Veriappelsiini

Suomalaiset rakastuivat veriappelsiineihin

Teksti:
SOK
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.2.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Veriappelsiineja on myyty helmikuussa 2018 ennätyksellisesti S-ryhmän ruokakaupoissa. Kyseessä on satokausikasvis, joten tätä herkkua on saatavilla vain tähän aikaan vuodesta.

Kun näet kaupassa ihanan makeita ja mehukkaita veriappelsiineja, niitä kannattaa napata ostoskoriin. Veriappelsiinien kausi on nimittäin lyhyt – etkä varmasti halua jäädä ilman. Veriappelsiini on helmikuun satokausikasvis eli se on juuri nyt parhaimmillaan.

S-ryhmän ruokakaupoissa veriappelsiineja on myyty helmikuussa 2018 enemmän kuin koskaan aiemmin. Tänä vuonna suomalaiset ovat ostaneet jo 1,5-kertaisen määrän veriappelsiineja viime vuoteen verrattuna.

Näin käytät makeaa veriappelsiinia

Mehukas veriappelsiini on loistava mehuappelsiini. Puristettaessa lähes koko hedelmästä tulee mehua eikä hedelmälihaa jää edes kuoriin. Katso video!

Kiinnostava makupari syntyy kardemummalla maustetusta veriappelsiinista sekä valutetusta turkkilaisesta jugurtista. Veriappelsiineista saa myös näyttävän salaatin esimerkiksi uunilohen lisäkkeeksi.

Tutustu tästä kaikkiin satokausikasviksiin. Kuukauden satokausituotteiden tavoitteena on tehdä sesonkien suosimisesta helppoa.

"Satokausi ajattelu on trendikästä"

Reseptivinkit