Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uusi Yhteishyvä on ilmestynyt – nyt ollaan onnen äärellä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 29.7.2020
|
Muokattu: 15.10.2021
Elokuun Yhteishyvässä pohdiskellaan onnen aiheita, nautitaan kotimaisista herukoista, punaposkisista tomaateista ja italialaisesta laatupastasta, tutustutaan uudistuneisiin S-marketeihin ja Tampereen suosikkihotelliin.

Elokuun uudessa Yhteishyvä-lehdessä mietitään, mitä onni meille suomalaisille merkitsee. Olemmehan YK:n onnellisuusraportissa ensimmäisellä sijalla jo kolmatta kertaa peräkkäin. Asiakasomistajien keskuudessa teetetyn kyselytutkimuksen perusteella onni kietoutuu jokapäiväiseen arkeen ja elämään: se on läheisiä ihmisiä, perhettä, omaa kotia, luontoa, kesämökkiä ja pieniä asioita. Onni on viiden pennin tikkari tai hyvin nukuttu yö.

Löydät myös paljon herkullisia herukkavinkkejä, kun otamme kaiken irti puna- ja mustaherukoiden sesongista: paljastamme parhaat makuparit ja käyttövinkit, hilloamme ja hyödynnämme herukat juhlatarjoiluihin. Tutustumme tomaatin viljelyyn Osuuskunta Närpiön Vihanneksen tarhoilla, joissa kasvaa noin 40 prosenttia kotimaisista tomaateista. Pastan perässä matkaamme Italiaan, jossa Rummon suku on elänyt pastasta jo monta sukupolvea.

Hotellivieraisilla piipahdamme Tampereen maamerkissä, Original Sokos Hotel Ilveksessä. Sami Sykkö esittelee monelle tutun hotellin kiinnostavaa historiaa, maineikasta vieraslistaa ja näyttäviä yksityiskohtia.

S-Pankin asiantuntija kertoo, kuinka ilmastotietoinen sijoittaja voi etsiä kohteita, jotka auttavat hillitsemään ilmastonmuutosta.

Lisäksi aiheina riittävän kuidun saanti, rapukausi, muovin kierrätys ja moni muu.

Sesonki-lehdessä kokataan kauden kasviksia ja sesongin kalaa. Selvitään vähällä, uusin ideoin, mausta tinkimättä! Uudet reseptit löydät myös täältä >>

Yhteishyvä-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. Suuren painosmääränsä vuoksi lehti jaetaan useana eri päivänä.

Lue elokuun Yhteishyvän juttuja

Oikea asenne on osa onnellisuutta

arrow-right

Viiden pennin tikkari ja hyvin nukuttu yö – onni syntyy pienistä asioista

arrow-right

”Merkitystä on olosuhteilla, joissa onnea koetaan”, sanoo Timo Airaksinen

arrow-right

”Äärimmäinen onni on pyhä kokemus”, sanoo Hilkka Olkinuora

arrow-right

Kinuski, appelsiini ja 7 muuta parhainta makuparia puna- ja mustaherukoille

arrow-right

Näin keität herkullisen herukkahillon ja maustat sen kekseliäästi

arrow-right

Poimi viisi helppoa herkkua herukoista – sopivat myös juhlapöytään!

arrow-right

Maistuisiko kirsikkatomaatti, pihvitomaatti vai pieni, roteva Dunne? Närpiön Vihanneksella hallitaan kaikkien viljelyniksit

arrow-right

Pasta Rummon tarina: Tulva tuhosi pastatehtaan, mutta se olikin onni onnettomuudessa

arrow-right

Syötkö liian vähän kuitua? Tilannetta on helppo muuttaa

arrow-right

Härkäpapu palasi ruokapöytään – tiesitkö sen terveysvaikutukset?

arrow-right

Rapujen aika on nyt – kokeile uudella tavalla keittiössä

arrow-right

S-marketit uudistuvat – raikkautta, pirteyttä ja selkeyttä

arrow-right

Kiiltävää metallia ja makean elämän maku – Tampereen suosikkitorniin haettiin mallia Amerikasta

arrow-right

Ilmastotalkoisiin voi lähteä myös omilla sijoituksilla – S-Pankin huippuasiantuntija neuvoo

arrow-right

Monta maukasta lihauutuutta grilliin – minkä sinä valitsisit?

arrow-right

Maistuuko kaurapuuro? Et ole ainut – katso viisi faktaa

arrow-right

Kaupan kukkaämpärit saavat kolmannen elämän siivousvälineinä

arrow-right

Palohälytin herätti äidin ja pojan – raumalaiskoti tuhoutui, mutta onneksi tulipalon uhreille oli apua tarjolla

arrow-right

Valkoinen unelma – Bonusrahoilla ostettiin 13-vuotiaan haaveilema Jopo

arrow-right

Vaihtele työtehtäviä, tauota työpäivää ja anna aivoille myös lepoa

arrow-right

”Opettajan pitää ainakin näyttää energiseltä”, uskoo Arno Kotro

arrow-right

Lapsille ei pidä tuputtaa ruokaa, neuvoo ruoka-ammattilainen

arrow-right

Lukeminen kannattaa aina – poimi viisi syytä, miten se vaikuttaa terveyteesi

arrow-right

Kirjanpitäjä, kahvinmaistaja, kassanhoitaja, tarkastaja – Lydia Ylöstalo oli varsinainen moniosaaja

arrow-right

Tulevaisuudentutkijan tärkeä sanapari: Entä jos?

arrow-right

Lämmin pimenevä ilta, ystävät, pullo viiniä ja hyvää ruokaa – elokuu on terassien kulta-aikaa

arrow-right

Bluesrockia vai meditaatiota? Juhlaviikonloppu tarjoaa taidetta kaikille

arrow-right

Food Market Herkun Maria Kilpiö: Huomioi ainakin nämä asiat juhlia järjestäessä

arrow-right

Osallistu lukija- tai ristikkokilpailuun

Lue Yhteishyvän näköislehtiä

Lisää aiheesta