Kuivakakut eli kahvikakut kuuluvat monen kahvipöytään joulun aikaan. Perinteiset kakut kuten maustekakku, taatelikakku, piimäkakakku ja hedelmäkakku maistuvat monelle, mutta olisiko tänä jouluna aika kokeilla jotakin uutta?
Kuinka hauska idea! Joulupöydän kahvikakun voi tehdä näinkin
Maistuisiko jouluna uudenlainen kahvikakku eli kuivakakku? Tässä parhaat ideat, joista yksi todella yllättää!
Viimeistele kuivakakku raikkaalla kuorrutuksella
Leivo kahvikakkuun luumun ja kardemumman maut. Suorakaiteen muotoisessa leipävuoassa paistettu kakku on näyttävä tarjottava, kun pursotat kakkuviipaleiden päälle raikasta rahkavaahtoa.
Yhdistä kahvikakku ja juustokakku
Kahvikakun näköinen upside down -kakku on todellinen yllättäjä: leikatessa suklaisen kakkukerroksen alta paljastuukin juustokakku! Tee kakku tarjoilua edeltävänä päivänä, niin kirsikkainen täyte ehtii hyytymään kunnolla.
Tee hedelmäkakusta modernimpi versio
Klassinen hedelmäkakku saa uuden ilmeen kanelille maistuvasta kuorrutteesta ja runsaasta koristelusta. Englantilainen hedelmäkakku kostutetaan paiston jälkeen appelsiinimehulla tai konjakilla, mikä takaa mehevän lopputuloksen. Kakku vain paranee, kun se saa tekeytyä pari päivää leipomisen jälkeen.
Mausta kahvikakku hittitahnalla
Trendikäs keksilevite tekee perinteisestä taatelikakusta erityisen ajankohtaisen herkun. Ja mikä parasta, keksilevite sopii notkistettuna myös keksi-taatelikakun kuorruttamiseen.
Kuivakakku
Lisää taatelikakkuun meheviä makuja
Appelsiini tuo taatelikakkuun raikkaan hedelmäistä aromia. Kakkua leikatessa paljastuu mehevä yllätys: vaniljainen tuorejuustoraita.
Piilota kuivakakkuun makeita sattumia
Suklaarusinakakku on perinteisen rusinakakun ja suklaakakun herkullinen yhdistelmä. Kakku säilyy jääkaapissa jopa pari viikkoa, joten voit leipoa sen hyvissä ajoin etukäteen.
Leivonnaiset



































