Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mämmi-suklaamousse

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos haluat totutella mämmin makuun, tämä mousse on siihen paras keino. Mousse toimii myös takuuvarmana pääsiäisjälkkärinä.

Ainekset

2 dl
Kuohu- tai vispikermaa
100 g
Taloussuklaata
200 g
Mämmiä
1/2 tl
Kardemummaa

Koristeeksi

Suklaalastuja
Vadelmia, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~13
66
/yht. 6 tuotetta
(hinta Prismassa 05.07.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Kuumenna 1 dl kermaa ja paloiteltu suklaa paksupohjaisessa kattilassa koko ajan sekoittaen. Kun suklaa on sulanut, nosta seos liedeltä ja lisää siihen loppu kerma. Jäähdytä jääkaappikylmäksi.

Vaahdota suklaa-kermaseos sähkövatkaimella pehmeäksi. Lisää kardemumma ja mämmi. Sekoita tasaiseksi. Laita mousse pursotinpussiin ja pursota annosmaljoihin. Koristele suklaalastuilla. Tarjoa halutessasi vadelmia lisukkeena.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

371

1552

27,0 g

17,5 g

26,3 g

17,5 g

3,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Kardemummaa,

Suklaalastuja,

Vadelmia, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli