Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokadohummuswrapit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tortillan täytteen hummus saa uutta makua avokadosta.

Ainekset

6 kpl
Vehnätortillaa
1 kpl
Iso, kypsä avokado
15 kpl
Kirsikkatomaattia
Salaatinlehtiä

Avokadohummus

1 kpl
Kypsä avokado
1 kpl
(290/175 g) esikypsennettyjä kikherneitä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Juustokuminaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista avokadohummus. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmälihat kulhoon. Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää kulhoon raastetun valkosipulin, sitruunamehun, öljyn ja mausteiden kanssa. Soseuta ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.

Levitä tortillaletuille avokadohummusta, viipaloitua avokadoa, pilkottuja kirsikkatomaatteja ja salaatinlehtiä. Kääri tortillat rullalle ja halkaise kahtia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

265

1111

13,3 g

2,0 g

27,2 g

7,0 g

6,2 g

5,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Salaatinlehtiä,

Pieni valkosipulinkynsi,

0,5 tl Juustokuminaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli