Valmista avokadohummus. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmälihat kulhoon. Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää kulhoon raastetun valkosipulin, sitruunamehun, öljyn ja mausteiden kanssa. Soseuta ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.
Levitä tortillaletuille avokadohummusta, viipaloitua avokadoa, pilkottuja kirsikkatomaatteja ja salaatinlehtiä. Kääri tortillat rullalle ja halkaise kahtia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
265
1111
13,3 g
2,0 g
27,2 g
7,0 g
6,2 g
5,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Salaatinlehtiä,
Pieni valkosipulinkynsi,
0,5 tl Juustokuminaa,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli