Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 rkl
Öljyä
3 kpl
Broilerin rintafileetä
1 1/2 tl
Suolaa
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
4 dl
Vettä
1 kpl
Kanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Suurustetta ruskeille kastikkeille
1 1/2 dl
Siemenettömiä viinirypäleitä
1 kpl
(312/175 g) mandariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan. Kuumenna rasva pannulla ja paista broilerin fileet kullanruskeiksi. Lisää sipulit ja paista kevyesti, kunnes sipulit pehmenevät. Mausta ja lisää vesi sekä kanafondi tai liemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi se. Lisää se kastikkeeseen ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta kastike suurusteella. Valuta mandariinit ja lisää ne yhdessä pestyjen viinirypäleiden kanssa kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile ruoka riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.