Broileria mandariini-viinirypälekastikkeessa

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
2 rklöljyä
3 kplbroilerin rintafileetä
1 1/2 tlsuolaa
2 tlpaprikajauhetta
1/2 tlmustapippuria
4 dlvettä
1 kplkanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia
1 kplpunainen paprika
2 rklsuurustetta ruskeille kastikkeille
1 1/2 dlsiemenettömiä viinirypäleitä
1 kpl(312/175 g) mandariinia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan. Kuumenna rasva pannulla ja paista broilerin fileet kullanruskeiksi. Lisää sipulit ja paista kevyesti, kunnes sipulit pehmenevät. Mausta ja lisää vesi sekä kanafondi tai liemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi se. Lisää se kastikkeeseen ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta kastike suurusteella. Valuta mandariinit ja lisää ne yhdessä pestyjen viinirypäleiden kanssa kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile ruoka riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä