Pese ja kuutioi perunat noin 26 osaan. Sekoita kulhossa öljy, paprikajauhe, juustokumina ja perunakuutiot. Levitä leivinpaperin päälle pellille. Paahda 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat pinnalta rapeita.
Kokoa chorizot cocktailtikkuihin perunoiden kanssa. Taittele leikkele kahteen kertaan ja työnnä tikku läpi. Pujota peruna tikkuun ja aseta tarjoilulautaselle.
Valmista paprikamajoneesi sekoittamalla majoneesi, paprikajauheet ja ruohosipuli. Tarjoa tikut majoneesin kanssa.
Vinkki: Saat tapaksesta vegaanisen korvaamalla makkaran ja majoneesin vegaanisella vaihtoehdolla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
54
227
5,1 g
0,7 g
1,1 g
0,1 g
0,2 g
0,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl juustokuminaa jauhettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli