Gazpacho
Ainekset
Valmistus
Tee tomaatteihin viillot, kasta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen ja vedä kuoret pois. Paloittele tomaatit. Poista leipäviipaleista reunat ja paloittele leivät. Paloittele kurkku ja paprika. Silppua sipulit ja chili.
Jauha kasvikset monitoimikoneessa hienoksi. Lisää leipä, mehu, valkoviinietikka ja mausteet. Soseuta ja tarkista maku. Anna keiton viilentyä jääkaapissa. Silppua koristeeksi kurkkua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
135
563
7,3 g
1,0 g
11,5 g
7,0 g
4,0 g
2,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 tl Suolaa,
Mustapippuria,
Kurkkua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli