Gluteenittomat kaura-porkkanaletut - Yhteishyvä

Gluteenittomat kaura-porkkanaletut

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kauralla rikastetut porkkanaräiskäleet maistuvat hyviltä sekä raikkaan puolukkasurvoksen että suolaisten lisukkeiden kanssa. Kokeile esimerkiksi katkaraputahnan tai sienisalaatin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
2 dl
Gluteenittomia kaurahiutaleita
2 dl
Gluteenittomia lettujauhoja (farina)
5 dl
Kaurajuomaa
2 rkl
Öljyä
3 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Suolaa

PAISTAMISEEN

Öljyä

Näin teet

1

Raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.

2 kpl
Porkkanaa
2 dl
Gluteenittomia lettujauhoja (farina)
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Gluteenittomia kaurahiutaleita
5 dl
Kaurajuomaa
3 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Öljyä
2

Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä kumaksi. Kaada pannulle noin 1 dl taikinaa. Levitä taikinaa hieman kauhalla. Paista räiskäleet yksi kerrallaan molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa lämpiminä.

Öljyä
3

Vinkki: Voit paistaa taikinasta myös pieniä lettuja lettupannulla.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.2.2018
Muokattu: 7.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.