Raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.
Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä kumaksi. Kaada pannulle noin 1 dl taikinaa. Levitä taikinaa hieman kauhalla. Paista räiskäleet yksi kerrallaan molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa lämpiminä.
Vinkki: Voit paistaa taikinasta myös pieniä lettuja lettupannulla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1472
352
13,0 g
1,8 g
44,8 g
9,5 g
4,0 g
11,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli