Poista fileestä ruodot ja rasva. Ripottele pinnalle suola. Siirrä filee grillausalustalle ja kuumaan grilliin. Anna paahtua 7–8 minuuttia.
Käännä filee kahdella lastalla. Vähennä hieman lämpöä ja grillaa vielä noin 5 minuuttia.
Sekoita hillo, viinietikka ja chilitahna. Levitä seos fileen pinnalle. Ota grillistä ja peitä foliolla. Anna vetäytyä n. 10 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi hienonnettua chiliä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
339
1417
22,5 g
4,3 g
3,0 g
3,0 g
—
31,2 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
(pinnalle chiliä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli