Poista fileestä ruodot ja rasva. Ripottele pinnalle suola. Siirrä filee grillausalustalle ja kuumaan grilliin. Anna paahtua 7–8 minuuttia.
Käännä filee kahdella lastalla. Vähennä hieman lämpöä ja grillaa vielä noin 5 minuuttia.
Sekoita hillo, viinietikka ja chilitahna. Levitä seos fileen pinnalle. Ota grillistä ja peitä foliolla. Anna vetäytyä n. 10 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi hienonnettua chiliä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1417
339
22,5 g
4,3 g
3,0 g
3,0 g
—
31,2 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
(pinnalle chiliä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli