Grillatut fenkolit

arvosana3/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Sivele fenkolit basilikaöljyllä, grillaa pikaisesti ja tarjoa grilliruoan lisukkeena.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 g(2 kpl) fenkolia
3 rklbasilikaa hienonnettuna
2 rkloliiviöljyä
1 tlvaahterasiirappia
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa fenkolit neljäksi lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa. Lisää fenkolit kulhoon ja pyöräytä niin, että ne maustuvat kauttaaltaan.

    MääräAinesosa
    600 g(2 kpl) fenkolia
    3 rklbasilikaa hienonnettuna
    2 rkloliiviöljyä
    1 tlvaahterasiirappia
    1/2 tlsuolaa
  2. 2

    Grillaa fenkolilohkoja käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
10.7.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä