Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut fenkolit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sivele fenkolit basilikaöljyllä, grillaa pikaisesti ja tarjoa grilliruoan lisukkeena.

Ainekset

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa fenkolit neljäksi lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa. Lisää fenkolit kulhoon ja pyöräytä niin, että ne maustuvat kauttaaltaan.

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa
2

Grillaa fenkolilohkoja käännellen noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
|
Muokattu: 12.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

91

379

7,0 g

1,0 g

4,0 g

3,8 g

3,5 g

1,3 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli