Grillatut fenkolit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Grillatut fenkolit

Grillatut fenkolit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sivele fenkolit basilikaöljyllä, grillaa pikaisesti ja tarjoa grilliruoan lisukkeena.

Ainekset

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa fenkolit neljäksi viipaleeksi tai lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa.

600 g
(2 kpl) fenkolia
3 rkl
basilikaa hienonnettuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1/2 tl
suolaa
2

Leikkaa fenkolit neljäksi viipaleeksi tai lohkoksi. Sekoita basilika, öljy, vaahterasiirappi ja suola kulhossa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

379

91

7,0 g

1,0 g

4,0 g

3,8 g

3,5 g

1,3 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli