Huuhtele kesäkurpitsat ja poista niistä kannat. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla ja anna niiden vetäytyä hetki lautasella.
Yhdistä sitrusvinegretin ainekset. Voitele kesäkurpitsaviipaleet öljyllä ja grillaa ne nopeasti molemmin puolin. Nosta kesäkurpitsat laakealle vadille ja valuta päälle sitrusvinegrettiä. Anna maustua mielellään noin puolen tunnin ajan.
Viimeistele paahdetuilla pinjansiemenillä.Vinkki! Vinegretti on kätevä sekoittaa pienessä korkillisessa pullossa ravistamalla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.