Laita lihat uunipataan tai -vuokaan ja anna niiden ruskistua 250-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi. Ota pata uunista ja lisää joukkoon juurekset ja mausteet. Sekoita ainekset. Lisää kiehuvaa vettä niin, että lihat ja juurekset juuri ja juuri peittyvät. Peitä pata kannella tai foliolla ja alenna uunin lämpö 100 asteeseen.
Jatka kypsentämistä n. 6 tuntia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1685
402
33,0 g
13,8 g
0,6 g
0,6 g
0,4 g
26,4 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala lanttua,
1 tl Suolaa,
Maustepippuria,
Laakerinlehteä,
Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli