Puhdista ja viipaloi sienet. Hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista sienet kauniin ruskeiksi. Lisää voi, sitruunanmehu ja persiljasilppu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, säästä vähän keitinlientä. Kaada pasta pannulle, lisää keitinlientä ja sekoita. Tarjoa heti vihreän salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
474
1987
16,0 g
6,5 g
67,0 g
0,5 g
5,0 g
12,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Sitruunanmehu,
0,5 dl Persiljasilppua,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Pastan keitinlientä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli