Puhdista ja viipaloi sienet. Hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista sienet kauniin ruskeiksi. Lisää voi, sitruunanmehu ja persiljasilppu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, säästä vähän keitinlientä. Kaada pasta pannulle, lisää keitinlientä ja sekoita. Tarjoa heti vihreän salaatin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1987
474
16,0 g
6,5 g
67,0 g
0,5 g
5,0 g
12,0 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Sitruunanmehu,
0,5 dl Persiljasilppua,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Pastan keitinlientä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli