Herne-porkkanapihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Herne-porkkanapihvit

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/4 dl
Korppujauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1 tl
Korianteria
3/4 dl
Vettä
1/2 kpl
Punasipulia
3/4 dl
Pakasteherneitä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 kpl
Kananmuna
Paistamiseen öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mausta korppujauhot suolalla, mustapippurilla, korianterilla ja jeeralla ja turvota vedessä muutama minuutti. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi pieniksi. Sulata ja valuta pakasteherneet. Kuori ja raasta porkkana. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna öljy ohukaispannussa ja lusikoi massaa pannulle. Paista pihvejä muutama minuutti molemmilta puolilta. Tarjoa kurkkuraidan kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.