Sekoita öljy ja mehu keskenään. Laita kampasimpukat maustumaan seokseen 10 minuutiksi.
Leikkaa pekonit pitkittäin puoliksi. Kääräise kampasimpukat pekoniin.
Paista grillin parilatasolla tai paistinpannulla öljyssä n.3 minuuttia molemmilta puolilta. Voit myös paistaa kampasimpukat 215-asteisessa uunissa, n. 15 minuuttia, kunnes pekoni on kypsää. Viimeistele pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja yrteillä.
Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva alkuruoka maistuu täydelliseltä! Voit halutessasi lisätä siihen salaattipinaattia, paistettua parsaa tai muita kasviksia. Tai jäikö edelliseltä aterialta jäi keitettyä uuden sadon perunaa? Grillaa ne tämän ruoan kyytipojaksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.