Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialaiset kampasimpukat

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Palaa
Fork and knife
4 Palaa
Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva alkuruoka maistuu täydelliseltä! Voit halutessasi lisätä siihen salaattipinaattia, paistettua parsaa tai muita kasviksia.

Ainekset

12 kpl
kampasimpukkaa
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
6
viipaletta pekonia tai ilmakuivattua kinkkua
1 rkl
raastettua sitruunankuorta
1 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
muutama kierros mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita öljy ja mehu keskenään. Laita kampasimpukat maustumaan seokseen 10 minuutiksi.

2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
12 kpl
kampasimpukkaa
2

Leikkaa pekonit pitkittäin puoliksi. Kääräise kampasimpukat pekoniin.

6
viipaletta pekonia tai ilmakuivattua kinkkua
3

Paista grillin parilatasolla tai paistinpannulla öljyssä n.3 minuuttia molemmilta puolilta. Voit myös paistaa kampasimpukat 215-asteisessa uunissa, n. 15 minuuttia, kunnes pekoni on kypsää. Viimeistele pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja yrteillä.

muutama kierros mustapippuria myllystä
1 rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
1 rkl
raastettua sitruunankuorta

Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva alkuruoka maistuu täydelliseltä! Voit halutessasi lisätä siihen salaattipinaattia, paistettua parsaa tai muita kasviksia. Tai jäikö edelliseltä aterialta jäi keitettyä uuden sadon perunaa? Grillaa ne tämän ruoan kyytipojaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 11.6.2019
|
Muokattu: 1.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.