Itämainen vihannes-tofukeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen vihannes-tofukeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

450 g
Pakastewokvihanneksia (1 pussi)
125 g
Maustamatonta tofua (1/2 pakettia)
1 l
Vettä
2 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Punaista thai-currytahnaa
1/2 kpl
Punainen chili
1/2 kpl
Limetinmehu
1 tl
Sokeria

Näin teet

1

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.3.2011
Muokattu: 15.5.2019