Itämainen vihannes-tofukeitto
15 min

Nappaa talteen!
| 450 g | pakastewokvihanneksia (1 pussi) |
| 125 g | maustamatonta tofua (1/2 pakettia) |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 2 tl | punaista thai-currytahnaa |
| 1/2 kpl | punainen chili |
| 1/2 kpl | limetinmehu |
| 1 tl | sokeria |
- 1.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 450 g | pakastewokvihanneksia (1 pussi) |
| 125 g | maustamatonta tofua (1/2 pakettia) |
| 1 l | vettä |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 2 tl | punaista thai-currytahnaa |
| 1/2 kpl | punainen chili |
| 1/2 kpl | limetinmehu |
| 1 tl | sokeria |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























