Itämainen vihannes-tofukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen vihannes-tofukeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

450 g
Pakastewokvihanneksia (1 pussi)
125 g
Maustamatonta tofua (1/2 pakettia)
1 l
Vettä
2 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Punaista thai-currytahnaa
1/2 kpl
Punainen chili
1/2 kpl
Limetinmehu
1 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.3.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.