Itämainen vihannes-tofukeitto

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
450 gpakastewokvihanneksia (1 pussi)
125 gmaustamatonta tofua (1/2 pakettia)
1 lvettä
2 rklsoijakastiketta
2 tlpunaista thai-currytahnaa
1/2 kplpunainen chili
1/2 kpllimetinmehu
1 tlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä