Kuori ja raasta palsternakka hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Lisää öljy, palsternakkaraaste ja sipulit. Jatka ruskistamista, kunnes palsternakka on laiskistunut ja sipulit ovat kuullottuneet.
Sekoita jauhot joukkoon. Lisää vesi, soijakastike, tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Viimeistele kastike hienonnetulla ruoho- tai kevätsipulilla ja tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
294
1230
20,5 g
7,8 g
6,3 g
2,0 g
1,8 g
20,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli