Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihalla täytetyt tortillat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Tacokastikkeella maustetulla jauhelihalla täytetyt tortillat toimivat aina! Säädä texmex-herkun tulisuutta valitsemalla tacokastike mietona, tulisena tai mediumina.

Ainekset

2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sipuli
1 kpl
chili
400 g
jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
230 g
(1 prk) tacokastiketta
1 dl
vettä

Lisäksi

200 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
1 kpl
punasipuli
1 kpl
(ruukku) salaattia
320 g
(8 kpl) tortillalettuja
75 g
(0,5 ps) cheddarjuustoraastetta
60 g
(0,5 prk) jalapenoviipaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Hienonna chili. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipuli, valkosipuli ja chili pannulle ja paista 1–2 minuuttia, kunnes sipuli on ruskistunut. Lisää tacokastike ja vesi, sekoita ja kiehauta.

2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sipuli
1 kpl
chili
400 g
jauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
230 g
(1 prk) tacokastiketta
1 dl
vettä
2

Pilko tomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Irrota salaatinlehdet, huuhtele ja kuivaa ne. Lusikoi jauhelihakastiketta tortillan täytteeksi. Lisää salaattia, tomaattia ja punasipulia, juustoraastetta ja muutama jalapenoviipale.

200 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
1 kpl
punasipuli
1 kpl
(ruukku) salaattia
320 g
(8 kpl) tortillalettuja
75 g
(0,5 ps) cheddarjuustoraastetta
60 g
(0,5 prk) jalapenoviipaleita
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio, Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

359

1504

17,4 g

6,5 g

34,1 g

13,6 g

1,6 g

15,5 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli