
Jouluinen salaatti
Ainekset
Valmistus
Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola.
Leikkaa veitsellä appelsiineista kuoret pois hedelmälihan vierestä siten, ettei kuoren valkoista osaa tule mukaan. Paloittele appelsiinit suupaloiksi. Rouhi hasselpähkinöitä veitsellä työlaudalla. Leikkaa taatelit muutamaan osaan. Revi salaatinlehdet paloiksi ja kokoa salaatti tarjoiluastiaan.
Sekoita salaatinkastike jogurtista, siirapista ja pippurista. Tarjoa salaatin kanssa.
Hasselpähkinöiden tilalla voit käyttää myös saksan- tai pekaanipähkinöitä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
443
1853
21,0 g
2,0 g
44,0 g
44,0 g
13,0 g
10,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli