Juustoinen tonnikala-pinaattivuoka
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaatti mikrossa. Sekoita pinaatti ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta tonnikala. Viipaloi tomaatit.
Levitä puolet perunoista uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala, puolet juustosta ja pinaattiseos. Peitä peruna- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
Kypsennä tonnikala-pinaattivuokaa uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. Tarjoa vuoan kanssa esimerkiksi etikkapunajuuria ja salaattia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
321
1342
15,3 g
9,0 g
20,3 g
3,5 g
2,2 g
22,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli