Kaali-tofuwokki

Arvostele resepti
2 Annosta

20 min

Tofu tuo ruokaisuutta helppoon kaaliwokkiin. Mausta wokki soijakastikkeella, seesamiöljyllä ja seesaminsiemenillä.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
250 gkeräkaalia
100 gpala purjoa
1 kplvalkosipulinkynsi
190 g(2 pkt, á 80 g) nuudeleita
125 gtofua
2 tlöljyä
2 tlseesamiöljyä
pala punaista chiliä
1 rklsoijaa
1 rklseesaminsiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu.

    MääräAinesosa
    250 gkeräkaalia
    100 gpala purjoa
    1 kplvalkosipulinkynsi
    190 g(2 pkt, á 80 g) nuudeleita
    125 gtofua
  2. 2

    Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele wokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

    MääräAinesosa
    2 tlöljyä
    2 tlseesamiöljyä
    pala punaista chiliä
    1 rklsoijaa
    1 rklseesaminsiemeniä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä