Paista kalkkunaleikkeet öljyssä molemmin puolin muutaman minuutin ajan kypsiksi. Mausta tacomausteella ja suolalla. Hienonna tomaatit ja sipuli. Keitä maissia muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Annostele tarjoilulautasille salaattiseosta ja maissilastuja. Leikkaa kalkkunaleikkeet viipaleiksi ja nostele maissin, tomaatin ja sipulin kanssa salaatin joukkoon.
Valmista kastike. Poista juustoviipaleista suojapaperit. Kuumenna maito pienessä kasarissa. Revi joukkoon juustoviipaleet yksitellen. Sekoita koko ajan kunnes juusto on sulanut. Kaada salaatin päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
76
320
4,0 g
0,5 g
6,0 g
3,8 g
2,5 g
2,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (480 g) kalkkunan ohutleikkeitä,
1 rkl Taco-mausteseosta,
1 tl Suolaa,
2 - 3 dl Maissilastuja (nachoja),
Cheddarjuustoviipaletta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli