Kalkkuna-nachosalaatti

Nopeasti kypsyvät kalkkunaleikkeet sopivat ruokaisaan salaattiin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(480 g) kalkkunan ohutleikkeitä
1 rklöljyä
1 rkltaco-mausteseosta
1 tlsuolaa
2 kpltomaattia
1 kplpunasipuli
1 kpl(200 g) pakastemaissia
1 kpl(n. 80 g) salaattiseosta
2 - 3 dlmaissilastuja (nachoja)

Juustokastike

8 kplcheddarjuustoviipaletta
4 rklmaitoa

Valmistus

  1. 1

    Paista kalkkunaleikkeet öljyssä molemmin puolin muutaman minuutin ajan kypsiksi. Mausta tacomausteella ja suolalla. Hienonna tomaatit ja sipuli. Keitä maissia muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Annostele tarjoilulautasille salaattiseosta ja maissilastuja. Leikkaa kalkkunaleikkeet viipaleiksi ja nostele maissin, tomaatin ja sipulin kanssa salaatin joukkoon.

    Valmista kastike. Poista juustoviipaleista suojapaperit. Kuumenna maito pienessä kasarissa. Revi joukkoon juustoviipaleet yksitellen. Sekoita koko ajan kunnes juusto on sulanut. Kaada salaatin päälle.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 paketti (480 g) kalkkunan ohutleikkeitä, 1 rkl Taco-mausteseosta, 1 tl Suolaa, 2 - 3 dl Maissilastuja (nachoja), Cheddarjuustoviipaletta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä