Kana-maissikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kana-maissikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keitä maittava keitto kanasta tai kalkkunasta! Kana-maissikeitto syntyy nopeasti ja helposti pakastekasviksia hyödyntämällä, ja liemenä on tuoksuva, pehmeä kookosmaito. Mukana on myös muun muassa chiliä ja inkivääriä. Mausta keitto lopuksi silputulla yrtillä ja limetinmehulla.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(450 g) broilerin fileitä (maustamattomia)
1 l
Vettä
4 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Punaista currytahnaa
1 rkl
Suikaloitua tuoretta inkivääriä
1 kpl
(500 g) pakasteperuna-sipulisekoitusta
2 kpl
(à 200 g) pakastemaissia
1 kpl
(400/500 ml) kookosmaitoa
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa (tai korianteria)
1 - 2 kpl
Limettiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää soijakastike, currytahna, inkivääri, peruna-sipuliseos ja pakastemaissit. Keitä keskilämmöllä 10 minuuttia.Paloittele broilerinfileet jalisää broilerinpalat liemeen.Jatka keittämistä vielä 10 minuuttia tai kunnes broilerinpalat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito ja anna kiehahtaa.Mausta keitto lopuksi silputulla yrtillä ja limetinmehulla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.