Karamellipossu
Ainekset
PINNALLE
Näin teet
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Hienonna chilit. Pane kaikki ainekset vettä lukuun ottamatta vokkiin. Kuumenna ensin hyvällä lämmöllä sekoitellen ja kun ruoka on kuumaa, alenna lämpöä. Anna possun kiehua vokissa, kunnes neste on haihtunut ja sokeri muuttuu karamellimaiseksi.
Tarkista lihan kypsyys tässä vaiheessa. Jos se tarvitsee vielä lisää kypsennystä, kaada vokkiin vähän vettä ja jatka kuumennusta. Ripottele valmiin ruoan pinnalle ohuita chilisuikaleita ja purjoviipaleita. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 46 g |
Proteiinia | 26 g | 155 g |
Rasvaa | 22 g | 134 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1398 | 8389 |
Energiaa kcal | 334 | 2004 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Punaista chiliä
0,5 tl Mustapippuria
(suolaa)
Vettä tarvittaessa
Purjonrenkaita
Chilisuikaleita
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 46 g |
Proteiinia | 26 g | 155 g |
Rasvaa | 22 g | 134 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 1398 | 8389 |
Energiaa kcal | 334 | 2004 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
Punaista chiliä
0,5 tl Mustapippuria
(suolaa)
Vettä tarvittaessa
Purjonrenkaita
Chilisuikaleita