
Karamellipossu
Ainekset
Valmistus
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Hienonna chilit. Laita kaikki ainekset vettä lukuun ottamatta paistinpannulle ja paista ensin kovalla lämmöllä sekoitellen noin 3 minuuttia. Alenna lämpöä ja anna possun kiehua, kunnes neste on haihtunut ja sokeri muuttuu karamellimaiseksi. Tarkista lihan kypsyys. Jos se tarvitsee vielä lisää kypsennystä, lisää pannulle hieman vettä ja jatka kypsennystä hetki.
Ripottele valmiin ruoan pinnalle ohuita chilisuikaleita ja purjoviipaleita. Tarjoa karamellipossu keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
344
1438
22,3 g
6,5 g
9,2 g
7,2 g
0,5 g
26,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vettä tarvittaessa,
Purjonrenkaita,
Chilisuikaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli