Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Hienonna chilit. Pane kaikki ainekset vettä lukuun ottamatta vokkiin. Kuumenna ensin hyvällä lämmöllä sekoitellen ja kun ruoka on kuumaa, alenna lämpöä. Anna possun kiehua vokissa, kunnes neste on haihtunut ja sokeri muuttuu karamellimaiseksi.
Tarkista lihan kypsyys tässä vaiheessa. Jos se tarvitsee vielä lisää kypsennystä, kaada vokkiin vähän vettä ja jatka kuumennusta. Ripottele valmiin ruoan pinnalle ohuita chilisuikaleita ja purjoviipaleita. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
341
1425
22,3 g
6,5 g
8,7 g
7,0 g
0,3 g
26,2 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(suolaa),
Vettä tarvittaessa,
Purjonrenkaita,
Chilisuikaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli