Kasvisgratiini | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvisgratiini

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kasvisgratiinissa munakoison, kesäkurpitsan, tomaatin ja parmesaanin maut yhdistyvät herkulliseksi kokonaisuudeksi, joka maistuu sellaisenaan tai lihan kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Pieni munakoiso
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
2 kpl
Tomaattia
3 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja tomaatit viipaleiksi. Asettele kasvikset uunivuokaan ja valuta päälle öljy. Ripottele pinnalle mausteet ja parmesaaniraaste. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia tai, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

1 kpl
Pieni munakoiso
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
2 kpl
Tomaattia
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Parmesaaniraastetta
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 27.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.