Sekoita käsinvalmistettava pastataikina haarukalla ensin sekaisin ja sitten käsin leipomalaudalla vaivaten. Taikinan on oltava kostean pehmeää. Lisää vettä tai öljyä tarpeen mukaan.Sekoita koneella valmistettava taikina hitaasti vatkaamatta ja liikaa vaivaamatta. Taikina on valmis, kun se on sileää. Lisää vettä tarpeen mukaan.Anna taikinan levätä kelmussa hetki ja kauli se sitten paloina ohuiksi levyiksi ja leikkaa nauhoiksi veitsellä, taikinapyörällä tai pastakoneella ohjeen mukaan. Kuivata nauhoja puolisen tuntia pyyhkeen päällä tuolinkarmilla tai leivinpöydällä. Keitä pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä kypsäksi ja valuta.Sulata sillä aikaa pekonikuutiot kattilassa. Lisää silputtu persilja ja viipaloidut tomaatit sekä kesäkurpitsa. Mausta. Hauduta seos kannen alla kypsäksi ja sekoita valutettuun kuumaan pastaan. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.