Kylmäsavulohella täytetyt silakkapihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavulohella täytetyt silakkapihvit

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Pakastesilakkafileitä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Seesaminsiemeniä
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Yrttisilppua (esim. tilliä, persiljaa, ruohosipulia)
150 g
Kylmäsavulohta ohuina viipaleina

tarjoiluun

Sitruunalohkoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata silakkafileet. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Yhdistä ruisjauhot ja seesaminsiemenet lautasella. Leivitä silakkafileitten nahkapuoli ruisjauho-seesaminsiemenseoksessa ja nosta fileet nahkapuoli alaspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Notkista kulhossa tuorejuusto ja lisää siihen yrttisilppu. Levitä tuorejuusto puolelle silakkafileistä ja nosta juustokerroksen päälle pieni viipale kylmäsavulohta. Nosta loput silakkafileistä päälle kansiksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Tarjoa peruna- tai kasvissoseen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.