Kymmenen minuutin lihawokki
Ainekset
Valmistus
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori sipulit. Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipuli.
Kuumenna 1 rkl öljyä pannussa, lisää sipulit ja parsakaali. Paista sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä kasvikset pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä ja lihasuikaleet pannuun, paista 2–3 minuuttia. Mausta srirachalla, soijalla, siirapilla ja suolalla. Sekoita kasvikset joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele ruohosipuli ja seesaminsiemenet pinnalle. Tarjoa riisin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
246
1027
15,8 g
4,0 g
6,8 g
5,0 g
3,3 g
18,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Keitettyä riisiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli