Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kymmenen minuutin lihawokki

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Lihasuikaleista ja parsakaalista tehty wokki valmistuu pikavauhtia kauppareissun jälkeen.

Ainekset

300 g
Naudan minuuttisuikaleita
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2 tl
Srirachaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Siirappia
1/4 tl
suolaa
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
Seesaminsiemeniä
Keitettyä riisiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanlaittoa. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori sipulit. Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipuli.

300 g
Naudan minuuttisuikaleita
300 g
Parsakaalia
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2

Kuumenna 1 rkl öljyä pannussa, lisää sipulit ja parsakaali. Paista sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä kasvikset pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä ja lihasuikaleet pannuun, paista 2–3 minuuttia. Mausta srirachalla, soijalla, siirapilla ja suolalla. Sekoita kasvikset joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele ruohosipuli ja seesaminsiemenet pinnalle. Tarjoa riisin kanssa.

2 rkl
Öljyä
2 tl
Srirachaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Siirappia
1/4 tl
suolaa
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
Seesaminsiemeniä
Keitettyä riisiä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 23.10.2018
|
Muokattu: 9.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

246

1027

15,8 g

4,0 g

6,8 g

5,0 g

3,3 g

18,0 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Keitettyä riisiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli