Kyssäkaali-porkkanaraaste ja hapanimeläkastike | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kyssäkaali-porkkanaraaste ja hapanimeläkastike

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Mehevä ja tuore raaste maistuu lisäkkeenä tai alkuruokana. Thaikastike antaa salaatille twistiä.

Ainekset

2 kpl
Kyssäkaalia
1 - 2 kpl
Porkkanaa
1/2 dl
Persiljaa
1 dl
Pähkinöitä (cashew, manteli ja saksanpähkinä)

kastike

1 dl
Öljyä
1/2 dl
Makeaa thai-chilikastiketta
2 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori kyssäkaali ja porkkanat. Raasta karkealla terällä. Sekoita raasteet kulhossa.
Lisää joukkoon hienonnettu persilja ja rouhitut pähkinät. Sekoita öljyn joukkoon chilikastike, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita salaattiin tai tarjoa erikseen.

Resepti:
Kaisa Nieminen
Kuvat:
Sami Repo
Julkaistu: 6.10.2015
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

988

236

21,2 g

1,5 g

6,7 g

6,5 g

3,5 g

3,3 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Persiljaa,

Suolaa,

Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli