Lämmin purjo-perunalisäke | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin purjo-perunalisäke

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Keitettyjä perunoita
1/2 kpl
Purjosipulia
3 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Kapriksia
4 rkl
Hienonnettua persiljaa

kastike

1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Dijonsinappia
1 tl
Kuivattua rakuunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko perunat. Huuhtele purjo hyvin ja suikaloi se. Kuumenna öljy isossa pannussaa tai muurikassa. Lisää joukkoon perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon purjosuikaleet. Sammuta lämpö ja lisää joukkoon kaprikset, persiljat ja keskenään sekoitetut kastikeainekset. Kääntele sekaisin ja tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.