Linssi-kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Linssi-kasvispata

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Maukas linssipata maistuu sellaisenaan tai lisukkeena. Linssi-kasvispata saa makua mm. kurkumasta ja garam masalasta, ruokaisuutta lantusta.

Ainekset

Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Garam masala -mausteseosta
1 kpl
Porkkana
Pala (200 g) lanttua
300 g
Kukkakaalia
1 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise purjo ja huuhtele huolella. Hienonna purjo ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy, kurkuma ja mausteseos paistokasarissa. Lisää joukkoon purjosuikaleet ja hienonnettu valkosipuli. Kääntele hetki. Kuori porkkana ja lanttu ja paloittele kaikki kasvikset. Nosta kasvikset kasariin huuhdeltujen linssien kanssa. Kääntele muutama minuutti. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna padan kiehua noin 10 minuuttia tai, kunnes linssit ja kasvikset ovat kypsiä. Mausta pata sitruunamehulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.