Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 tlöljyä
1 dlpunaisia linssejä
1/2 dlauringonkukan siemeniä
100 ghapankaalia
2 dlvettä
1/2 kplkasvisliemikuutiota
1 tlsinappia
1 dlkevytjuustoraastetta
ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

2 kplvehnätortillaa
kevytranskankermaa
salaattia
sipulirenkaita
tomaattiviipaleita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä