Linssitortillat - Yhteishyvä

Linssitortillat

???
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 tl
Öljyä
1 dl
Punaisia linssejä
1/2 dl
Auringonkukan siemeniä
100 g
Hapankaalia
2 dl
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 tl
Sinappia
1 dl
Kevytjuustoraastetta
Ripaus rouhittua mustapippuria

LISÄKSI:

2 kpl
Vehnätortillaa
Kevytranskankermaa
Salaattia
Sipulirenkaita
Tomaattiviipaleita

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa