Linssitortillat
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 tl | öljyä |
| 1 dl | punaisia linssejä |
| 1/2 dl | auringonkukan siemeniä |
| 100 g | hapankaalia |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | sinappia |
| 1 dl | kevytjuustoraastetta |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 2 kpl | vehnätortillaa |
| kevytranskankermaa | |
| salaattia | |
| sipulirenkaita | |
| tomaattiviipaleita | |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.
Linssitortillat
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 tl | öljyä |
| 1 dl | punaisia linssejä |
| 1/2 dl | auringonkukan siemeniä |
| 100 g | hapankaalia |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 tl | sinappia |
| 1 dl | kevytjuustoraastetta |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
Lisäksi: | |
| 2 kpl | vehnätortillaa |
| kevytranskankermaa | |
| salaattia | |
| sipulirenkaita | |
| tomaattiviipaleita | |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli, kuullota öljyssä. Huuhdo linssit ja lisää sipulin joukkoon. Lisää myös auringonkukansiemenet, hapankaali, vesi, kasvisliemikuution puolikas ja sinappi. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat täysin kypsiä. Soseuta seos kuumana sauvasekoittimella, lisää juustoraaste ja mausta pippurilla. Lämmitä vehnätortillat pakkauksen ohjeen mukaan, täytä linssitäytteellä, (ranskankermalla), salaatilla, sipulirenkailla ja tomaattiviipaleilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























